office@awecompactors.ro Telefon: +40 722 628 325 FAX: +40 372 891 849

presscontainere deseuri reciclabile

Cu un raport de compactare de aproximativ 5: 1, un presscontainer deseuri reciclabile poate inmagazina mult mai multe deseuri decat un container de dimensiuni standard, ceea ce inseamna ca veti colecta mai multe deseuri pe care le puteti recicala. Cu ajutorul dispozitivului de presare din dotarea acestor echipamente, deseurile sunt compactate reducandu-si volumul si facilitand transportul, ceea ce duce la rentabilizarea cheltuielilor de deplasare.

Prevazute cu sistem de cilindru de presare prin rostogolire, presscontainere deseuri reciclabile sunt destinate colectarii de hartie, carton si folie. Oferta presscontainere deseuri reciclabile contine modele cu actionare electro-hidraulica, usor de folosit si de incarcat. In plus, nu vei avea probleme cu curatarea lor. Gratie sistemului patentat de producator, lama de pendulare aste prevazuta cu sistem de autocuratare, ceea ce te va scapa de costuri cu personalul necesar pentru mentenanta.

Va oferim presscontainer deseuri reciclabile la preturi avantajoase, usor de golit datorita acoperisului pendular, cu un nivel de zgomot redus. Echipamentele noastre sunt concepute sa compacteze o masa mare de deseuri (in medie 6 tone de carton), functionand rapid, cu un ciclu de impingere de numai 36 de secunde. Gratie unui astfel de presscontainer deseuri reciclabile costurile tale de transport al deseurilor se vor reduce pana la 75%.

Scroll to Top