office@awecompactors.ro Telefon: +40 722 628 325 FAX: +40 372 891 849

Parteneri

AWE WASTE COMPACTORS este partener cu cateva dintre cele mai experimentate companii specializate in producerea de echipamente de compactare a deseurilor.

Bergmann este o companie germana care are o experienta internationala de peste 30 de ani si ofera produse inovative, de calitate recunoscuta pentru industria de management al deseurilor, produse care reduc considerabil costurile de transportului, depozitarii si manipularii deseurilor.

Caracteristicile comune ale tuturor produselor inventate si patentate de Bergmann sunt alimentarea continua cu deseuri, fiabilitatea ridicata, costuri mici de exploatare, golirea usoara a recipientelor si un raport de compactare foarte mare. In plus service propriu in Romania.

Bergmann reuseste sa obtina un grad foarte mare de compactare cu costuri minime de intretinere si service.

Wagner este o companie austriaca specializata in tocatoare care acopera o gama larga de capacitati, pentru prelucrarea unei varietati foarte mari de deseuri.

De asemenea, produce echipamente pentru perforarea si deformarea deseurilor PET pentru a asigura o compactare foarte eficienta.

MACFAB este o companie irlandeza care produce din anul 1996 prese verticale de compactare a deseurilor si este unul dintre leaderii producatorilor de prese din Europa.

De la inceput si-a propus sa aduca inovatie in optimizarea proceselor si in proiectarea produselor ca sa obtina costuri mici, astfel incat reuseste sa produca echipamente de o calitate, fiabilitate si performanta foarte inalte, la preturi foarte competitive.

MACFABsi-a inzestrat fabricile cu ultima tehnologie in domeniu si un sistem foarte pragmatic de pastrarea calitatii si fiabilitatii la cele mai inalte standarde.

H&G este o companie germana cu cea mai mare experienta in producerea compactoarelor stationare cu melc, recomandate pentru prelucrarea volumelor mari de deseuri. Au obtinut rezultate remarcabile in compactarea PET-urilor, unul dintre cele mai dificile materiale de compactat. Produce de asemenea deformatoare de mare capacitate a PET-urilor.

EUROPRESS este o firma germana specializata in productia de  compactoare si prese pentru deseuri, avand o mare expertiza in productia de prese orizontale complet automate medii si mari.


AWE COMPACTORS


Unic Importator:

Scroll to Top