Prese de balotat deșeuri

Awe Compactors - Prese de balotat deșeuri

Vrei sa reduci volumul deseurilor pana la 90 % si odata cu el costurile afacerii tale? Noi iti oferim cele mai performante modele de prese de balotat deseurile, disponibile in diverse modele, pentru spatii mai mari sau mai mici si pentru diferite tipuri de deseu.

AWE WASTE COMPACTORS detine o gama larga de prese de balotat, verticale, orizontale, multicamerale, cu putere si capacitate diferita, prese balotat peturi, cu accesorii precum carucior pentru manipularea balotilor etc. Cele mai multe modele de prese de baloti sunt produse de MACFAB, distribuitor in peste 30 de tari din lumea intreaga.

Cu prese balotat deseuri de la AWE WASTE COMPACTORS poti reduce fara efort o cantitate mare sau medie de deseu la dimensiunile unui europalet, in doar cateva secunde. Presa de balotat deseuri reduce volumul de materiale eliminate sub forma de deseuri de dimensiuni mari (carton, hartie, ambalaje din plastic, sticle PET etc). Va oferim prese prevazute cu sistem de ghidare care reduce efectul de revenire elastica a materialului si sistem complet de evacuare a balotului. Produsele noastre sunt ideale atat pentru cei care detin o afacere mare in domeniul industriei, comert sau in domeniul hotelier, dar si celor care au afaceri mai mici si cauta solutii pentru a scapa intr-un mod eficient de deseuri. De exemplu, cea mai mica presa de balotat deseuri din gama MACFAB se preteaza pentru garaje personale, magazine mici, spitale, spatii de birouri mici, timpul de realizare a balotului fiind de doar 20 secunde.

Un argument pentru a cumpara prese balotat de la noi il reprezinta existenta in Romania a unei reprezentante tehnice proprii a producatorului, care asigura servicii de interventie si reparatii profesionale in garantie si postgarantie pentru orice presa balotat deseuri.