Rotocompactoare deseuri menajere

Awe Compactors - Rotocompactoare deseuri menajere

Rotocompactorul deseuri reciclabile este destinat compactarii de carton, hartie, plastic etc. Designul specific permite unui rotocompactor deseuri reciclabile alimentarea continua a deseurilor, chiar si in timp ce masina este in functiune, asta fara ca siguranta operatorului sa fie compromisa. Acest lucru inseamna ca deseurile nu trebuie sa fie depozitate sau adunate inainte de a fi introduse intr-un rotocompactor deseuri reciclabile.

Capul rotativ striveste in bucati mici pentru compactare usoara materialul rezidual care a fost introdus in retocompactor, obtinandu-se o rata de compactare de pana la 10:1, in functie de compactor. Apoi, deseul este compactat intr-un sac transparent de plastic.

Rotocompactoare deseuri reciclabile pot fi puse in functiune de orice persoana, fara a fi nevoie de training special. Desi au o capacitate mare de procesare, aceste rotocompactoare deseuri reciclabile preturi atractive au un nivel extrem de scazut de zgomot in timpul operarii.

Datorita actionarii hidraulice, costurile de mentenanta a retocompactoarelor deseuri reciclabile sunt foarte scazute. Gratie acestor echipamente care se pot goli usor si te ajuta sa transporti usor deseurile, climatul la locul de munca va fi extrem de curat.