office@awecompactors.ro Telefon: +40 722 628 325 FAX: +40 372 891 849

roll packer

Deseurile foarte voluminoase sunt imposibil de zdrobit in compactoarele obisnuite. De aceea ai nevoie de un roll packer, un utilaj care compacteaza deseurile direct intr-un container deschis, folosind un tambur greu din otel echipat cu dinti, care zdrobeste si compacteaza pe straturi prin miscarea de rotire.

Puteti gasi in oferta roll packere modele capabile sa transforme intr-un recipient de 35 metri cubi o masa de paleti compactati de pana la 10 tone. Avantajul unui roll packer este ca actioneaza in containere mari, cu o lungime de pana la 7 metri si, totodata, compactarea poate fi facuta in containere diferite datorita mobilitatii roll packer-ului (se bazeaza pe sistem propriu de deplasare).

Roll packer este cu preponderenta utilizat in compactarea paletilor, deseuri vrac chiar foarte voluminoase si a oricarui fel de deseu refolosibil. Datorita miscarii permanente a tamburului de peste 1.5 tone greutate, roll packer reuseste sa distruga deseurile, materialul fiind continuu tocat si rupt, actionand totodata cu o forta de compactare foarte mare. De asemenea, containerul deschis poate fi tot timpul alimentat cu alte deseuri in timpul compactarii.

Un roll packer functioneaza pe baza unui motor diesel durabil, cu un consum foarte mic si o rola hidraulica de excavare.

Scroll to Top