office@awecompactors.ro Telefon: +40 722 628 325 FAX: +40 372 891 849

presscontainere deseuri menajere

Majoritatea institutiilor mari se confrunta cu probleme legate de depozitarea gunoiului, fapt ce implica costuri suplimentare. Pentru a scapa de aceasta problema va recomandam presscontainere deseuri menajere construite de cei mai buni producatori in materie de utilaje pentru deseuri.

Ideal pentru supermarketuri, cantine, hoteluri, spitale, fabrici care produc alimente, mari companii publicitare etc, un presscontainer deseuri menajere este util in cazurile in care ai de gestionat un volum mare de gunoi sau produse reciclabile. In plus, poate fi folosit si pentru deseuri cu un nivel ridicat de lichid. Foarte usor de operat prin simpla apasare a unui buton, bazandu-se pe actionare electro-hidraulica, un presscontainer deseuri menajere poate fi alimentat fara intrerupere cu gunoi. Oferta presscontainere deseuri menajere cuprinde modele cu un grad de compactare foarte mare pana la minimum din volumul initial.

Pentru ca gestionarea eficienta a deseurilor reprezinta costuri scazute de personal, iti recomandam presscontainere deseuri menajere la preturi avantajoase capabile sa reduca cheltuielile de transport pana la 75 %. Echipamentele noastre sunt produse in intregime in Germania de o echipa calificata cu inalta experienta, au gura de incarcare mare si sunt prevazute cu functii de autocuratare si igienizare.

Mobile, prevazute cu pompe hidraulice duble, ceea ce face ca ciclul de impingere a deseurilor sa fie unul rapid, presscontainerele deseuri menajere sunt solutia ideala pentru a gestiona deseurile intr-un mod eficient.

Scroll to Top