office@awecompactors.ro Telefon: +40 722 628 325 FAX: +40 372 891 849

prese pentru PET-uri

Pet-urile sunt omniprezente in existenta noastra cotidiana. Fie ca esti interesat de reciclarea lor, fie ca afacerea pe care o conduci lasa in urma o cantitate substantiala de pet-uri de care nu stii cum sa scapi, o presa de balotat pet-uri este solutia de care ai nevoie.

Noi iti oferim prese pentru balotat pet-uri, capabile sa iti usureze munca rapid si eficient. Cu o capacitate foarte mare de compactare, mecanism de perforare care elimina capacele de la sticlele PET inaintea balotarii si carucior pentru manipularea balotilor, iti recomandam prese pentru peturi produse MACFAB, una dintre companiile de top in realizarea utilajelor de compactarea deseurilor, distribuitor in peste 30 de tari din lumea intreaga.

Prese pet-uri, destinate unor spatii relativ reduse, iti vor balota deseurile din pet in mai putin de un minut, fiind ideale pentru volume medii si mari de sticle de plastic.

Oferta AWE WASTE COMPACTORS in materie de prese pet acopera o gama larga a nevoilor societatilor comerciale din Romania, iar in afara echipamentelor de o incontestabila calitate si performanta ofera solutii personalizate, in functie de specificul fiecarui proiect.

Scroll to Top